Oman voiman rumpu – rummun synty

Ohjaaja
Jaana Louhelainen

29.-31.7.2022

Kuuletko kutsun?

Kokoonnumme yhteiseen piiriin rakentamaan Oman Voiman rumpuja.

Luonnon ja luontomme äärelle pysähtyen, luonnosta ammentaen. Rumpua synnytetään yhteisen piirin, rumpumatkojen ja elementtien tukemina.

Sauna pyhänä uudistumisen tilana toimii rummun synnyn sijana. Pyhitämme valmistuneet rummut perinteisessä saunaseremoniassa.

Valmistamme rummut poronnahasta, jonka voit halutessasi värjätä batiikkivärjäyksellä. Rummun kehä on koivua ja sidonnat tehdään nahasta. Voit rakentaa joko pienemmän matkarummun tai ison rummun. Molemmissa on upea, kumea ääni.

Rumpuäitinä toimii Louhen Polun Jaana Louhelainen, pohjoiskarjalainen rummuntekijä ja rummunteon opettaja. Jaana tuo rumpujensa kautta voimaa edetä omalla elämänpolulla sydämen viitoittamaa tietä.

Osallistujilla on mahdollisuus osallistua myös Oman Voiman valokuvaukseen kurssin aikana. Kuvaajana toimii ammattikuvaaja Helena Eslon.

 

Tervetuloa astumaan Omaan Voimaasi.

Ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 420e.

Hinta sisältää täysihoidon, rummun materiaalit, opetuksen ja saunaseremonian. Kurssilla majoitutaan perinteisessä hirsiaitassa 2-3 hengen huoneissa tai esimerkiksi omassa teltassa. Myös asuntoautolle löytyy tilaa.

Ilmoittautumiset spostilla osoitteeseen [email protected]

Runoian Tila

Kurssi pidetään metsien ja vesien keskellä sijaitsevalla maatilalla Ruoveden Väärinmajan kylässä. Tilan 1920-luvulla rakennetun päärakennuksen tunnelmallinen hirsipirtti toimii kurssin keskuksena.

Majoitustiloina toimii pirtin lisäksi 1940-luvulla rakennettu perinneaitta. Aitassa majoitutaan 2-3 hengen huoneissa. Halutessaan majoittua voi myös teltassa järven rannalla tai pihamaalla. Paikalle voi hyvin saapua myös asuntoautolla. Kysy majoitusvaihtoehdoista tarvittaessa lisää!

Kurssin osallistujien käytössä ovat päärakennuksen wc- ja suihkutilat. Lisäksi ulkona on perinteikäs ulkohuussi. Aitan majoitustilat ovat toistaiseksi sähköttömät, mutta sähkölaitteita voi vapaasti ladata päärakennuksen ja muiden tilan rakennusten sähköpistokkeissa. Kaikissa aitan huoneissa on patterikäyttöiset valot.

Uimaranta ja rantasauna sijaitsevat n. 150 m päässä päärakennuksesta peltotien päässä. Käytössä on myös soutuvene.

Allergisten kannattaa huomioida, että maatilalla asuu myös kissa ja kaksi koiraa. Aitan majoitustiloihin eläimet eivät pääse. Lisäksi tilalla asustaa lampaita ja kanoja.

Huomioi, että julkisilla liikennevälineillä ei pääse perille asti. Bussilla pääsee Ruoveden keskustaan Oriveden kautta. Orivedelle pääsee myös junalla. Tarkistathan kesän aikataulut Matkahuollon tai VR:n sivuilta.
Noudamme sinut Ruoveden keskustasta/pysäkiltä Ruhala P tarvittaessa. Sovi tästä etukäteen.
Suosittelemme myös hyödyntämään kimppakyytejä osallistujien kesken. Luomme alustan kyytien tarjoamiseen lähempänä tapahtumaa.

Kurssipaikan osoite
Korpulantie 500
35750 Väärinmaja

Tutustu lisää Runoian tilaan täältä
ja seuraa maalaiselämää somessa