SISÄLTÖPALVELUT

Runoian – väekkäämpää sisällöntuotantoa

Kun olet valmis ottamaan tarinasi seuraavan askeleen ja siirtymään uuteen, ota matkakumppaniksi tarinankerronnan ammattilainen. Uskomalla viestisi ja tarinasi osaavan kertojan käsiin sinä tai organisaatiosi näytte ja kuulutte maailmassa juuri oikealla tavalla – omassa voimassanne loistaen.

 

Runoian tuottaa sisältöjä uniikisti, nopeasti ja laadukkaasti, sinun tai organisaatiosi yksilöllisiin tarpeisiin tarkasti perehtyen.


PERUSLOITSU

 

 

Nopean aikataulun perussisältöihin. Palvelu on tarpeidesi mukaan esimerkiksi valmiin sisällön editointia soveltuvampaan muotoon tai idean jalostamista kokonaisuudeksi.

Kotisivutekstit

Sosiaalisen median sisällöt

Tiedotteet

Uutiskirjeet

 

VOIMAN NOSTATUS

Voiman nostatusta tarvitaan silloin, kun sisällön tulee olla erityisen tehokasta ja asiakkaan esanssin tuntevaa. Vaikuttava viesti tarvitsee ympärilleen tekstin, joka nostaa asiantuntemuksen, erityisosaamisen tai tärkeän viestin keskiöön aidosti kekseliäällä ja vetovoimaisella tavalla. Työn kokonaisuuteen kuuluvat taustatyöt mahdollisine asiantuntija- ja asiakashaastatteluineen.

 

Yritysblogit

Henkilökohtaiset blogit

Referenssitarinat

Asiantuntijatekstit

Artikkelit

Lehtijutut

Kolumnit

Esseet

SAMPO

 

 

Laajat ja erityistä asiantuntemusta vaativat sisällöt, kuten kokonaisen blogisisällön luominen alusta asti ja sisällön säännöllinen päivittäminen. Palvelu vastaa perinteistä haamukirjoittajan palvelua. Sammon tuottaman sisällön erityispiirteet ja palvelun kokonaisuus taotaan projektikohtaisesti.

 

Yritysblogit

Henkilökohtaiset blogit

Erilaiset julkaisut

Runoian tuottamat verkkosivusisällöt ovat hakukoneoptimoituja.

Ota
yhteyttä

Runoian
Väärinmaja
Ruovesi

Y-tunnus 3224641-9

[email protected]
+358 443240283