RUNOIAN

Olen Pia Autero. Olen tarinankertoja ja taiteilija.

Koulutukseltani olen kirjallisuustieteilijä, tulevaisuudentutkija ja kestävän kehityksen asiantuntija (FM, VTM).

Asiantuntijuuteni pohjaa laajaan ja ainutlaatuiseen yhdistelmään eri tieteenaloja ja taiteellista osaamista. Yli vuosikymmenen kestäneen akateemisen taipaleeni aikana olen opiskellut muun muassa kirjallisuudentutkimusta, kirjoittamista, kulttuuripolitiikkaa, tulevaisuudentutkimusta, informaatiotutkimusta, kestävää kehitystä, alkuperäiskansatutkimusta, sukupuolentutkimusta ja suomen kieltä. Työssäni yhdistän monipuolisesti ja innovatiivisesti osaamiseni eri osa-alueita. Osaamistani tukee vuosien työkokemus taide- ja kulttuurialalla.

Taiteessani tutkin juurtumisen, voimautumisen, sukupolvisen taakan, mystiikan ja uudelleenvilliintymisen teemoja. Olen myös intohimoinen kasvilääkinnän, laulamisen ja kehärummun opiskelija.

Elämäntyöni on kasvaa suomalaisen perinteen mukaisesti tietäjäksi, mutta kulkea tässä ajassa tieteen ja viisausperinteen yhteen kasvavaa polkua. Vahvasti perinteeseen juurtuneena, kohti uutta ja parempaa tulevaa.

Olen palveluksessasi.
Tervetuloa uuden ajan tietäjän vastaanotolle!

Työni arvopohjan muodostaa luontoyhteys.

Koulutukseltani olen kirjallisuustieteilijä, tulevaisuudentutkija ja kestävän kehityksen asiantuntija (FM, VTM).

Työni arvopohjan muodostaa luontoyhteys. Luontoyhteyttä olen tutkinut laajasti niin tieteen, taiteen ja viisausperinteen kuin yksilön ja yhteisöjen hyvinvoinnin näkökulmasta. Luontoyhteys on ennen kaikkea yhteyttä omaan itseen osana luontoa, itse luontona.  

 

Tulevaisuudentutkijana uskon, että avain parempiin tulevaisuuksiin on niin yksilö- kuin yhteisötasolla tapahtuvassa kulttuurisessa muutoksessa, jossa luontoyhteys palautuu ajattelun ja toiminnan keskiöön. Tämä merkitsee siirtymää  lyhytnäköisestä, ympäristön ja ihmisen hyvinvointia uhkaavasta kulutus- ja kilpailukulttuurista sukupolvisen  vastuunkannon ja jatkuvuuden tunnistavaan yhteisöllisyyteen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ensisijaistamiseen. 

 

Kestävä kehitys on työssäni ennen kaikkea ratkaisujen löytämistä ihmisten ja yhteisöjen tämänhetkisten realiteettien ja tulevaisuuden haasteiden välillä. Mikään sellainen ratkaisu, mikä ei edesauta yksilön ja yhteisöjen hyvinvointia pitkällä aikavälillä, ei ole kestävä.

Ota
yhteyttä

Runoian
Väärinmaja
Ruovesi

Y-tunnus 3224641-9

[email protected]
+358 443240283