JUURILTA TULEVAISUUKSIIN

Valmennukset ja työpajat

Juurilta Tulevaisuuksiin

Kun tiede kohtaa viisauden, syntyvät luovat vastaukset.
Tervetuloa uuden ajan tietäjän vastaanotolle!

The future has an ancient heart.
Tulevaisuudella on muinainen sydän.
– Carlo Levi

Ainoa asia, josta voimme elämässä olla varmoja, on muutos. Juuri nyt maailma muuttuu alati kiihtyvää vauhtia ja vastassamme niin yksilöinä kuin yhteisöinä on yhä enemmän yllättäviä ja äkillisiä, arkeen ja päätöksentekoon vaikuttavia tapahtumia. Vaikka emme voikaan tietää varmasti, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, emme ole täysin voimattomia sen edessä. Tulevaisuus rakentuu tässä ja nyt, jokaisen valinnan ja aktiivisen teon kautta. Ennakointi ja syvempi tietoisuus laajasta perspektiivistä auttavat valitsemaan viisaasti ja rakentamaan tulevaisuuksia, jotka kestävät.

Runoian tulevaisuusvalmennuksissa ja työpajoissa sukelletaan syvälle kehityskulkujen syntyyn ja lennetään korkealle unelmiin ja visioihin. Tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman laaja näkökulma menneeseen, tähän hetkeen ja tulevaan. Kun tiedämme, mistä olemme tulleet ja miksi olemme nyt tässä, ymmärryksemme potentiaalista kasvaa ja osaamme visioida parempaa huomista. Valmennus ja työpaja tarjoavat oivalluksia, työkaluja ja askelmerkkejä, joiden kautta toivottuja tulevaisuuksia voi alkaa konkreettisesti rakentamaan tässä hetkessä.

 


Yksilövalmennus 150e (sis. alv) 3h

Sisältää alkukartoituksen, valmennuksen ja lopputehtävän läpikäynnin. Valmennus voidaan toteuttaa kasvokkain tai etäyhteydellä. Valmennukseen on mahdollista saada myös jatkoa. Valmennuksen jatko suunnitellaan yksilökohtaisesti.

 

 

Työpaja alkaen 600e (sis. alv) 4-6h
Kysy lisää, suunnitellaan teidän organisaatiotanne parhaiten palveleva kokonaisuus!

Juurilta tulevaisuuksiin

Juurilta tulevaisuuksiin tulevaisuusvalmennukset ja -työpajat pohjautuvat tulevaisuudentutkimuksen menetelmiin, mutta niillä on vahvat kulttuuriset juuret. Ne yhdistävät tiedettä, taidetta ja intuitiivista työskentelyä luovalla ja uutta tietämystä synnyttävällä tavalla. Valmennukset ja työpajat ovat vahvasti juurtuneet kestävään kehitykseen. Kaikkia valintoja ja askeleita tutkitaan kestävyyden näkökulmasta tavoitteena selvittää, miten ne palvelevat yksilön ja yhteisöjen hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

Jokainen valmennus ja työpaja rakennetaan valitun teeman ympärille.
Yksilövalmennukset tukevat valintoja esimerkiksi koulutuksen, ammatinvalinnan tai uranvaihdoksen yhteydessä. Valmennus tukee myös haasteellisia elämäntilanteita ja auttaa kartoittamaan suuntaa suurten muutosten keskellä.

Työpajat tarjoavat organisaatioille mahdollisuuden kartoittaa maaperää ja rakentaa yhteistä visiota siihen johtavine askeleineen. Työpajat tukevat erityisen hyvin haasteellista päätöksentekoa, strategian muodostamista ja muutosprosesseja. Työpaja on myös hyvä tapa aloittaa uusi yhteistyö tai projekti.

Ota
yhteyttä

Runoian
Väärinmaja
Ruovesi

Y-tunnus 3224641-9

[email protected]
+358 443240283