Kaakaoseremonia hirsipirtin lämmössä
12.12.2021

 

Tervetuloa sydäntä avaavaan piiriin feminiinisen voiman pyörteisiin! Seremoniallinen kaakao on tunnettu vuosituhansien ajan erityisesti sydänkeskusta avaavana juomana. Tässä kaakaoseremoniassa lähestymme sydämen avaamisen kautta feminiinistä puoltamme ja oman äänemme ilmaisuvoimaa.
Feminiininen ja maskuliininen energia on läsnä kaikissa ihmisissä sukupuolesta riippumatta. Seremoniassa aktivoimme erityisesti oikeaa aivopuoliskoa eli feminiinistä, kokevaa ja intuitiivista puoltamme. Feminiinisen energian virratessa vapaasti saamme aistien, olemisen, kokemisen ja jakamisen kautta kehomme rentoutumaan ja hyrisemään.
Laadukas ja vahva seremoniallinen kaakao on luonnon ihmelääke, joka auttaa sydämen avautumisessa ja keskittymiskyvyssä. Kaakaolla on kehoa lämmittävä vaikutus ja se auttaa laskeutumaan sydämen värähtelyihin. Jos olet raskaana tai sinulla on sydämen kanssa ongelmia, voit ottaa kaakaota pienemmän kupin. Luvassa on jakamista, nähdyksi ja kuulluksi tulemista sekä ohjattu meditaatio, joka auttaa sinua olemaan enemmän läsnä kehossasi.

Jaamme myös yhteistä äänimaailmaa ja laulamme kauniita sävelmiä ympäri maailmaa. Voit tulla levähtämään ja kuuntelemaan tai voit laulaa sydämesi kyllyydestä mukana. Tuo sydämessäsi oleva kysymys mukaasi ja anna kaakaon tuoda selkeyttä ja ohjausta elämääsi.

Tähän sunnuntain seremoniaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Ihana kokoontua yhteen talven pimeimpään aikaan ja sytyttää valo sydämiin ja mieliin!

Kaakaoseremonian ohjaa Marika Salo. Marika on opiskellut alkuperäiskansojen seremoniaperinteitä, vapaata äänenkäyttöä ja laulamista. Hän tuo piiriin lämpöä, läsnäoloa ja laulamisen riemua.
Marikan löydät Instasta ja facebookista @naistenkeidas, Spotify Naiseyden helmoissa ja Youtubesta nimellä Marika Rosehip.

Kaakaoseremonian lämpimän ja turvallisen tilan tarjoaa luonnon helmassa sijaitsevan Runoian tilan tunnelmallinen hirsipirtti takkatulineen. Runoian tilan löydät Instagramista @runoiantila.

Osallistumismaksu 45e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautumiset osoitteeseen [email protected].

Ota
yhteyttä

Runoian
Väärinmaja
Ruovesi

Y-tunnus 3224641-9

[email protected]
+358 443240283