Lepohetki Juurilla

majoitus & hoidot

1.6.-20.8.2023

Hetki levolle

Tule levähtämään maalaismaisemiin ja nauttimaan erilaisista koko olemusta hoitavista hoidoista. Nuku hyvin hirsiaitan viileydessä, löylyttele rantasaunan lauteilla perinteisistä yrttihoidoista nauttien.

Voit yhdistää yöpymiseen eri hoitoja ja palveluita oman tarpeesi mukaan tai ottaa Lepohetki Juurilla-paketin, johon sisältyy yöpymisen ja yrttihoitosaunan lisäksi Kalevalainen jäsenkorjaus tai Reiki & RummunHetki-hoito Hannan valikoimasta.

Majoitus- ja hoitopaketit tarjolla 1.6.-20.8.2023 välisenä aikana. Kysy lisää!

[email protected] p. 044 3240283 / Pia
[email protected] p. 045 1092013 / Hanna

Lepohetki Juurilla – palvelut ja hoidot

Aamiaismajoitus hirsiaitassa 80e/hlö/vrk

Aitassa majoitutaan viehättävissä 2-3 hengen huoneissa. Majoituksen hintaan sisältyy runsas maatilan aamiainen, jolla tarjotaan muun muassa tilan onnellisten kanojen munia ja paikallisten tuottajien laadukkaita tuotteita. Aamiainen saatavilla myös vegaanisena, laktoosittomana ja gluteenittomana.

Rantasauna yrttihoidoin 50e/hlö

Sisältää jalkakylvyn, hoitavan kääreen, kukkaiskylvyn ja katajaisen löylyveden. Hoidon yrtit valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Saunan jälkeen ihoa hoidetaan luonnonmukaisilla, suomalaisia kasveja sisältävillä öljyillä ja seerumeilla.

Saunaseremonia 120e/hlö

Sisältää edellä mainittujen yrttihoitojen lisäksi perinteisiä saunalauluja ja parantavia lauluja sekä hoitavaa vihdontaa seremoniavihdalla. Saunaseremonia on erinomainen tapa päästää irti vanhasta, puhdistua henkisestä ja mentaalisesta kuormituksesta sekä asettaa uusia intentioita tulevalle. Saunaseremonian kesto n. 2 h, jonka jälkeen voit jäädä rauhassa nauttimaan saunan lämmöstä.

Lue lisää saunaseremoniasta:
Runoian Saunaseremoniat

Lepohetki Juurilla 160e/hlö

Sisältää aamiaismajoituksen hirsiaitassa, rantasaunan yrttihoidoin sekä Kalevalaisen jäsenkorjauksen tai Reiki ja RummunHetki-yhdistelmähoidon Hannan valikoimasta.


Hannan hoitovalikoima


Kalevalainen jäsenkorjaus 70e

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalaisista perinteistä tallennettua osaamista. Hoidossa tasapainotetaan koko keho jalkapohjista kallonrajaan saakka lempeän mutta tehokkaan mobilisaatiokäsittelyn avulla. Hoito kestää n. 1,5-2 tuntia. Tämä on yksilöllistä, sillä hoito ottaa aikaa sen minkä juuri sinä tarvitset. Hoito tehdään aina yksilöllisesti juuri sinun kehoasi kuullen.

Kuumakivihieronta selkäpuolelle 30e

Hoito lähtee jalkapohjista, päätyen pään alueelle. Keho hierotaan lämpimiä kiviä liikutellen. Selän, niska/hartia alueen sekä pään käsittely myös käsin tehden. Hoito kestää n. 30 minuuttia.

Reiki energiahoito 50e

Noin 60 min kestävä rentouttava ja tasapainottava hoito niin keholle kuin mielellekin. Hoidossa käydään läpi koko keho kosketushoitona vaatteittesi päältä. Saat vain lepäillä ja kokea hoidon. Hoidon jälkeen käymme yhdessä rauhassa läpi hoidon kulun.

RummunHetki hoito 50e

Saat lepäillä hoitopedillä hiljentyen ja rentoutuen hengityksen kautta. Rumpu lähtee soimaan, sinun tilaasi tutkien. Hoidon aikana käy rumpu kehosi yllä, tuoden värähtelyt, jotka tunnet. Rummun syke ja rytmi rauhoittavat mieltä. Mielen rauhoittuessa kehokin lähtee rentoutumaan, matalataajuisten ääniaaltojen tätä tukiessa. Stressi ja jännittyneisyys helpottavat. päätämme hoidon keskusteluhetkeen.

Reiki ja RummunHetki- hoidot yhdistettynä 80e

Hoidossa yhdistetään Reiki energiahoito ja RummunHetki hoito. Saat ottaa hoidon vastaan rentoutumalla hoitopedille. Kesto noin 60 min.


Hinnat sis. alv 24%

Hanna Kallionpää

Olen Ruoveden Väärinmajasta tuleva hoitaja. Hoidan sydämen ääntä ja intuitiota kuullen. Olen kouluttautunut Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi, Hoitava Hengitys®- ohjaajaksi, intuitiiviseksi kehoterapeutiksi, rentoutusohjaajaksi sekä Reiki energiahoitajaksi.

Lisäksi ohjaan RummunHetki-rentoutuksia/meditaatioita niin ryhmille kuin yksityisesti. Vauvahieronta, kuumakivihieronta sekä muut kehonhoidot ovat myös sydäntäni lähellä.

Olen myös koulutettu kokemusasiantuntija ja vertaisohjaaja Läheisenä kipuun sekä Surun äärellä– palveluiden kautta.

Olen loputtoman kiinnostunut ihmisestä sekä perinnetiedosta ja -taidosta. Näen ja koen ihmisen kehon, mielen ja sielun kokonaisuutena. Tästä näkökulmasta hoidan ihmistä kokonaisvaltaisesti.

HMK – Hyvinvointia Mielelle ja Keholle

Jokainen meistä on arvokas, omanlaisensa kokonaisuus. Ja me kaikki ansaitsemme tulla kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena” – Hanna

Pia Autero

Olen Runoian Tilan ehtoisa emäntä, tulevaisuudentutkija, taiteilija ja tietäjäoppilas. Opiskelen suomalaisen viisausperinteen filosofiaa ja siihen kuuluvia parantamisen ja hoitamisen tapoja. Tarjoan majoituksen ohella saunaseremonioita ja yrttihoitoja. Hoidoissa käytettävät yrtit ovat kaikki perinteisiä, suomalaisessa kasvilääkinnässä käytettyjä voimayrttejä, jotka olen itse kasvattanut tai kerännyt intentiolla.

Tarjoan tilan vieraille kokonaisvaltaisen kokemuksen luonnon ja kotoisen perinteen äärellä levähtämisestä. Olet lämpimästi tervetullut hoidettavaksi ja palveltavaksi kotiini.

Ihminen kaipaa juurilleen, sukupolvien jatkumoon. Yhteyden menettäminen omiin juuriin aiheuttaa henkistä ja psyykkistä pahoinvointia, joka johtaa erilaisiin vahingollisiin toimintamalleihin. Viisausperinne hoitomuotoineen auttaa meitä löytämään tasapainon niin itsemme kuin ympäristön kanssa.” -Pia

Runoian Tila

Runoian Tila on  metsien ja vesien keskellä sijaitseva luovan kasvun tila Ruoveden Väärinmajan kylässä. Majoitus- ja hoitotilana toimii 1940-luvulla rakennettu tunnelmallinen hirsiaitta.

Runoian Tila tarjoaa perinteitä kunnioittavaa maatilamajoitusta, jossa tilan majoittujat otetaan vastaan kotoisella vieraanvaraisuudella. Aitassa majoitutaan viehättävissä 2-3 hengen huoneissa. Aitan huoneet ovat sähköttömät, mutta jokaisessa huoneessa on patterikäyttöiset valot. Majoittujien käytössä ovat päärakennuksen suihku- ja wc-tilat. Aitan takana on myös perinteinen ulkohuussi.

Kaikki hoidot tehdään aitan rauhallisessa hoitotilassa. Saunotukset tapahtuvat 15om päässä sijaitsevalla rantasaunalla.

Isäntäperheen lisäksi tilalla asuu koiria, kissa, lampaita ja kanoja. Aitan majoitustiloihin eläimet eivät pääse.

Lämpimästi tervetuloa!

Runoian Tila
Korpulantie 500
35750 Väärinmaja

Tutustu lisää Runoian tilaan täältä
ja seuraa maalaiselämää somessa